Mini Hout LED Elektronische Klok Houten Wekker Voice Control Lichtgevende Nachtkastje Klok Studenten
Recent

Mini Hout LED Elektronische Klok Houten Wekker Voice Control Lichtgevende Nachtkastje Klok Studenten

€ 4.00
€ 5.37

Verkrijgbaar op bestelling

Als Je Wilt Dit Item, Voeg Het Aan Uw "Wens Lijst", als Je van Onze Winkel, Voeg Het Aan Uw "Winkel Lijst". wij Bieden Grote Orde Grote Korting, Als U Vragen heeft, neem Contact Met Ons Dank u zeer! Producten Introductie Materiaal : Hout + elektronische component
Maat : 63*63*62mm
Kleur : Bruin, wit, zwart, bamboe
Verpakking : Kraft papier doos
Power : Drie 3 A batterijen
Adapter uitgang : DC 5 v
OPMERKING : Voice control modus om energie te besparen. De klok is ingebed in, veilig en verlengt de levensduur. 1 meter of 3 3 A batterijen (niet inbegrepen) Operatie stappen : Set : houd SET voor drie seconden om de instelling : Voer 12/24 uur aanpassing, druk op UP/DOWN om schakelaar en druk vervolgens op SET om passen, op UP/DOWN te passen, lange druk om snel vooruit of terugspoelen; Live SET in de sub-aanpassing, de specifieke werking is aangepast tegelijkertijd; dan houd SET om het alarm uit te schakelen "- : AL", druk tot open de alarm "OP AL"; dan houd SET om het alarm aan te passen, De specifieke werking is aangepast tegelijkertijd; houd SET om het alarm aanpassing, en de specifieke werking is aangepast tegelijkertijd. Selling point : Voice control mode, saving power klok ingebed, veilig, en het verlengen van de levensduur. Verzending : Wanneer u een bestelling plaatst, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. algemeen, zullen wij de artikelen zo snel mogelijk zodra uw betaling is voltooid.
We hebben levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douaneafhandeling tijden in individuele landen, die van invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. Let op dat de kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, broderage kosten, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. zullen We niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting. 
De verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten. IK begrijp dat u bezorgd over eventuele extra kosten voor de items. Gebaseerd op verleden ervaring.
FAQ : 1. Is er een tracking Nummer voor mijn item? 
Ja, wij verzenden elke bestelling met hun Tracking-nummer, en u kunt de zending staus op de bijbehorende website.
2. Is het product hetzelfde als foto's? 
Ja, alle foto's zijn echte. We namen deze foto's door onszelf.
3. welke maat kan fit me? 
We raden u kijkje op onze grootte suggestie grafiek hieronder en onze product maattabel als u normaal figuur. Als u speciale figuur, neem contact met ons (vertel ons uw lengte en gewicht, buste, taille, heup size).
4. IK ben een reseller, wil IK veel stukken te kopen van uw item, wat de groothandel prijs? 
Hi, bedankt voor uw aanvraag, als u wilt kopen grote hoeveelheid, stuur e-mail naar ons, wij geven u de beste prijs, bedankt!
Returns : Wij doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
De koper moet ervoor zorgen dat de terugkerende items zijn in hun oorspronkelijke voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd. de koper zal verantwoordelijk zijn voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een claim in bij de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.
Over Feedback : Wij handhaven hoge normen van uitmuntendheid 5 STERREN, en streven naar 100% klanttevredenheid! Positieve Feedback is zeer belangrijk voor ons. Wij verzoeken u onmiddellijk contact met ons VOORDAT u ons neutrale of negatieve feedback. Zodat we naar tevredenheid kunnen richten uw zorgen.

Belangrijkste kenmerken

Materiaal:
Hout;Houten
Eigenschap:
Antieke stijl
Displaytype:
Digitaal
Beweegkracht:
Digitaal
Stijl:
Modern
Schermtype:
LED
Modelnummer:
Alarm Clocks
gewicht:
150g
Diameter:
63mm
Vorm:
Vierkant
Breedte:
63mm
Lengte:
63mm
Functie:
Acoustic Control Sensing
Vorm:
Single Face
Type:
Alarmklokken

Soortgelijke producten in de categorie