Voor Huawei P10 Case 5.1 inch Telefoon Gevallen Voor Huawei P10 armor Case Achterkant Hybrid Hard Robuuste Rubber Silicone Stand shell
Recent

Voor Huawei P10 Case 5.1 inch Telefoon Gevallen Voor Huawei P10 armor Case Achterkant Hybrid Hard Robuuste Rubber Silicone Stand shell

€ 2.95

Verkrijgbaar op bestelling

voor Huawei P10 Case 5.1 inch Telefoon Gevallen Voor Huawei P10 armor Case Achterkant Hybrid Hard Robuuste Rubber Silicone Stand shell Feedback :
1. zijn we afhankelijk van onze klantentevredenheid om af te slagen. Daarom, uw feedback is zeer belangrijk voor ons.
2. als u tevreden bent met onze punten, te verlaten gelieve ons positieve feedback.
3. contact met ons op via e- mailen of onze handel manager voor het verlaten van een negatieve of neutrale feedback. We zullen omgaan met u om eventuele problemen op te lossen zo spoedig mogelijk.
 
Na de dienst :
Zullen we controleren de goederen kwaliteit vóór verzending. Als er een aantal onverwachte problemen gebeuren, we hopen om de problemen op te lossen met koper door vriendelijke op de volgende manieren :
1. indien de kwaliteit probleem, koper kan dienen pleiten binnen 15 dagen na ontvangst van de goederen, koper moet zorgen voor foto's of video en andere bewijzen aan verkoper voor te identificeren.
2. kwaliteit van het product verwerking programma :
1) de koper de terugkeer van de goederen naar ons en verantwoordelijk voor terugkeer het verschepen kosten; na ontvangst van de goederen, sturen wij een nieuw product aan de koper en betalen voor de verzendkosten te verzenden.

Belangrijkste kenmerken

Eigenschappen:
For Huawei P10
Functie:
Kickstand,Dirt-resistant,Zware Bescherming
grootte:
For Huawei P10 5.1 inch
Retail Package:
Nee
Type:
Voorzien Case
Ontwerp:
Sport
Merknaam:
BYHeYang
Compatibel merk:
For Huawei P10Zenfone 3 Max ZC553KL armor case
Type:
Case

Soortgelijke producten in de categorie