300 m Vislijn Transparante Niet Fluorocarbon Visgerei Niet Linha Multifilamento Nylon Vissen Lijnen
Recent

300 m Vislijn Transparante Niet Fluorocarbon Visgerei Niet Linha Multifilamento Nylon Vissen Lijnen

€ 2.00
€ 2.80

Verkrijgbaar op bestelling

300 m Vislijn Transparante Niet Fluorocarbon Visgerei Niet Linha Multifilamento Nylon Vissen Lijnen   Beschrijving : Professionele en commerciële vissen kwaliteit, sterk en duurzaam. Lichtgewicht en bestand tegen water absorptie. Ultra nauwkeurige bijna nul stretch. Super sterke strengen Nylon lijn. EEN perfecte keuze voor sportvissers. Pakket omvat : 1 * Vislijn Materiaal : 100% Nylon niet Fluorocarbon Lengte : 1 stks * 300 m  Verzending :
Wanneer u een bestelling plaatst, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. algemeen, zullen wij de artikelen zo snel mogelijk zodra uw betaling is voltooid.
 
We hebben levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douaneafhandeling tijden in individuele landen, die van invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. Let op dat de kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, broderage kosten, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. zullen We niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
 
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting.
De verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten. IK begrijp dat u bezorgd over eventuele extra kosten voor de items. Gebaseerd op verleden ervaring.
 
 
Returns :
 
Wij doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
De koper moet ervoor zorgen dat de terugkerende items zijn in hun oorspronkelijke voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd. de koper zal verantwoordelijk zijn voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een claim in bij de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.
   

Belangrijkste kenmerken

Line Number:
0.4, 0.6, 0.8, 1.0, 1.2, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0
Merknaam:
cycle zone
meter:
300m
Positie:
River,Ocean Beach Fishing,Ocean Rock Fshing,Ocean Boat Fishing
Drijfvermogen:
Sink Tip Floating Line
With Ruler or Not:
Nee
Materiaal:
Braided Wire
Modelnummer:
fishing line
With Scale or Not:
Nee
Vorm:
Level

Soortgelijke producten in de categorie