Hot Unisex Persoonlijke Gezichtsverzorging Rvs Nose Hair Trimmer Removal Clipper Scheerapparaat
Recent

Hot Unisex Persoonlijke Gezichtsverzorging Rvs Nose Hair Trimmer Removal Clipper Scheerapparaat

€ 2.00
€ 2.93

Verkrijgbaar op bestelling

 -4.00/pieceBeschrijving Brand New
Ingebouwde LED light
Rubber antislip grip
Aangedreven door een aaa-batterij (niet inbegrepen)
2 opzetkammen voor trimmen wenkbrauwen/snorren. De 2mm/4mm Kam is voor trimmen korter wenkbrauwen/snor haren. De 6mm Kam is voor trimmen langer wenkbrauwen/snor haren
Versieringen haar met micro precision
Opmerking : Water zal caause schade aan uw Trimmer. Gebruik geen Trmmer in een vochtige kamer of nabij water. Wanneer niet gebruiken, zeker de trmmer is uitgeschakeld.Grootte : 14.4*2.5 cmMateriaal : ABSVermogen : 0.5 WVoltage : 1.5 VPakket Inbegrepen :
1 x Persoonlijke Tondeuse Onze voordelen 1. Facotry directe verkoop, NIET een distributeur; 2. voorzichtig controleren voor verzending uit; 3. Quick reactie op uw vragen
Verzending 1. WORLDWIDE VERZENDING.2. bestellingen binnen 24-72 uur betaling verificatie.3. als u niet uw zending binnen 30 dagen van betaling, neem dan contact ons. We Zullen de zending en weer terug naar u zo spoedig mogelijk met een antwoord. Ons doel is Klanttevredenheid!4. door de voorraad status en de tijd verschillen, zullen we ervoor kiezen om uw item verzenden van onze eerste Beschikbare magazijn voor snelle levering.
Terugkeer 1. kopers moeten contact met ons op om de defecte items terug voor uitwisseling binnen de garantieperiode.2. onze garantie geldt niet voor alle producten die fysiek zijn beschadigd of die niet onder Normale omstandigheden als gevolg van verkeerd gebruik of onjuiste installatie van de koper/gebruiker deel.3. Defective producten moeten worden geretourneerd binnen 30 dagen de RMA datum van uitgifte. Voor alle terugkeer Producten klanten MOET ons voor de terugkerende adres. In alle gevallen, kopers betalen verzending Op eigen kosten naar producten voor de uitwisseling of terugbetaling. Wij zijn verantwoordelijk voor De verzendkosten van vervangingen. Terugbetaling zal worden gemaakt na ontvangst van het geretourneerde artikel.

Belangrijkste kenmerken

Grondstoffen Kwaliteit Certificering:
3C
grootte:
14.4*2.5cm
Materiaal:
ABS
Modelnummer:
New
Aritkeltype:
Neus- en oortrimmer

Soortgelijke producten in de categorie