ThundeaL Draagbare Radio Handheld Speaker Microfoon UV5R PTT MICROFOON Accessoires voor Walkie Talkie Baofeng UV-5R BF-888S Microfoon
Recent

ThundeaL Draagbare Radio Handheld Speaker Microfoon UV5R PTT MICROFOON Accessoires voor Walkie Talkie Baofeng UV-5R BF-888S Microfoon

€ 4.00
€ 5.09

Verkrijgbaar op bestelling


Thundea L Draagbare Radio Handheld Speaker Microfoon UV5 R PTT MICROFOON Accessoires voor Walkie Talkie Baofeng UV-5 R BF-888 S Microfoon
1. ingebouwde Microfoon en Luidspreker-met lente clip op de achterzijde. Communiceren met gemak met de twee gemakkelijk toegankelijk knoppen.
2. er is een hoofdtelefoon out poort op de microfoon voor een oortje, en het zal snijden de audio van de luidspreker wanneer goed geplaatst. Er is een rode transmit LED op het gezicht. De clip op de rug draait helpen u uw mic.
3. deze microfoons zal clip om onze rugzak bandjes op onze schouder of in front voor gemakkelijke toegang en handige communicatie. Het is ook makkelijker te gebruiken deze microfoons terwijl in de auto met uw handy-talkies. De radio kan blijven in de bekerhouder terwijl u de microfoon.
4. Speaker is super hoge kwaliteit, hoor je duidelijk en gehoord worden duidelijk. Clip houdt op strakke en zal niet vallen willekeurig. Koord is sterk en spoel zorgt voor goede flexibiliteit en bereiken.
5. de hebben compatibel met een aparte 3.5mm audio plug. Voor degenen onder u die willen hebben als een microfoon maar niet wilt uw partij voice te horen hardop rond u, het kan een leuke accessoire.
Microfoon : Impedantie 2.2 Ω
Gevoeligheid : -36d B +/-2d B
Frequentiebereik 20 hz-1.6 khz
Betreft de modellen : 888 s 5 R UV82 8 D 5 RE 5 RA
1 * handheld microfoon

Belangrijkste kenmerken

Communicatie:
Bedraad
Polar Patronen:
Uni-directionele
Modelnummer:
Handheld Speaker Microphone
Merknaam:
thundeal
Stijl:
Handheld Microphone
Set Type:
Enkele Microfoon
Pakket:
Nee
Transducer:
Dynamische Microfoon
Gebruik:
baofeng speaker mic

Soortgelijke producten in de categorie