5x Lineaire 500 k Gitaar Mini Potten Korte Split Shaft Potentiometers B500K
Recent

5x Lineaire 500 k Gitaar Mini Potten Korte Split Shaft Potentiometers B500K

€ 3.00
€ 3.46

Verkrijgbaar op bestellingLineaire Taper B500 K Gitaar Potten   Split as met grof opruwen   As Totale Lengte : ongeveer 15.1mm
Gekartelde As Diameter : ongeveer 5.8mm   Basis Diameter : ongeveer 16.2mm   Audio Taper (EEN) verhoogt of verlaagt in een hellende curve mode; Lineaire Taper (B) verhoogt of verlaagt in een lineaire mode   Audio Taper (EEN) zijn altijd gebruikt als Tone en Lineaire Taper (B) zijn altijd gebruikt als Volume, maar je kan gebruik Audio Taper als Volume en Lineaire Taper als Tone als goed, het meestal afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.
B500 K Potten x 5
5 moer en 5 Washer
Betaling moet worden ontvangen binnen 7 dagen na veilingen ended. We zullen het zo snel mogelijk nadat je hebt betaald.

We schip in 2 werkdagen. De meeste van onze artikelen worden verzonden via gewone economie Air Post zonder een tracking referentie, als u een tracking verwijzing naar uw pakket, extra $4.00 zal nodig zijn voor verzending. Gelieve besteden veel aandacht aan deze term voordat u aankoop.
We dont accepteren combineren verzending. Als u wilt verzoek voor groothandel offerte, neem dan contact ons om te bevestigen verzendkosten eerste. Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. Controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/ kopen. Wij verzenden naar het adres dat u heeft opgegeven tijdens het afrekenen, in plaats van uw Pay Pal verzendadres. Dit is een internationale post van China aan Wereldwijd. de normale levertijd is ongeveer 10-20 werkdagen naar Verenigde Sates en 15-25 werkdagen naar andere landen, gelieve genereus begrijpen dat.

Inspecteren uw bestelling onmiddellijk zodra u ze ontvangt. Alle claims (beschadigde, ontbrekende of verkeerde items) moet worden ingediend binnen 7 dagen vanaf de datum waarop u ze ontvangt.
Defecte Order : Als de volgorde die u ontvangen heeft een fabrikant defect, mail ons dan foto's van het defecte item onmiddellijk. We doen moet je terug te sturen de defecte onderdeel voordat we schip u een vervanging. Zodra het defecte deel en inspecteren, zullen we een vervanger op weg naar u. Beschadigd in Transit : Inspecteren uw pakket (s) voordat je het accepteren. Als u enige schade en/of bewijs van geknoei op de buitenste verpakking u MOET ervoor zorgen dat de levering persoon maakt een opmerking van deze schade op het ontvangstbewijs. Zodra u hebt gemaakt zeker de opmerking van schade is op het ontvangstbewijs, vertellen de levering driver dat u weigeren te accepteren de beschadigde pakket, dan contact met ons onmiddellijk. Zodra we bevestigen met onze carrier, zullen we een vervanger op weg naar u. Ontbrekende Bestellingen : Als u ontvangen een gedeeltelijke bestelling, contact ons onmiddellijk. In dit geval, mail ons dan foto's van de gedeeltelijke bestelling u ontvangen. Zodra we bevestigen met onze verzending dept., zullen we een vervanger op weg naar u. Verkeerde Bestellingen : Als u een item dat u niet order, contact ons onmiddellijk. In dit geval, mail ons dan foto's van het item u ontvangen. Zodra we bevestigen met onze verzending dept., zullen we een vervanger op weg naar u. In een woord, Als u problemen, neem eerst contact met ons!! Wij lossen uw problemen zo mogelijk. Gelieve niet het geschil licht voor contact met ons, dat niet bevorderlijk om het probleem. Bedankt voor uw begrip!

Wij waarderen alle zaken met onze klanten, als u tevreden bent met onze producten en service, laat een positieve feedback en geven ons 5 sterren scores. Als u problemen, maak dan eerst contact met ons en we zullen proberen ons best om de problemen.


Als u vragen of problemen, Neem Dan gerust contact met ons, zullen wij u in 24 uur. Controleer onze voorwaarden en beschrijvingen zorgvuldig voordat u bod.

Belangrijkste kenmerken

Modelnummer:
Guitar Pots
Merknaam:
Dopro
Type:
Guitar Pots

Soortgelijke producten in de categorie

1
Recent
1
Verkrijgbaar op bestelling
€ 4.00