HLBY-Home Monteur Fiets Wiel Truing Stand Wiel Onderhoud Home Truing Standhouder Ondersteuning Fiets Reparatie Tool
Recent

HLBY-Home Monteur Fiets Wiel Truing Stand Wiel Onderhoud Home Truing Standhouder Ondersteuning Fiets Reparatie Tool

€ 29.00
€ 30.95

Verkrijgbaar op bestelling

BMDT-Home Monteur Fiets Wiel Truing Stand Wiel Onderhoud Home Truing Standhouder Ondersteuning Fiets Reparatie Tool EEN goed hulpmiddel voor uw geliefde fiets. Heel stevig en duurzaam frame. Opvouwbaar, intelligent ontwerp voor eenvoudige bediening. de meten deel is gemaakt van aluminium legering, beschermen de wielen uit scratch.
Twist knop te transformeren de inkepingen. bovenste inkepingen om fix voor wielen op de truing stand, lagere inkepingen om fix achterwielen.
Heerser en vingerhoed voor observeren de swing conditie van uw velg. Met een slimme compact ontwerp, de stand niet veel ruimte.
Groot voor het huis monteur evenals de team monteur te worden gebruikt op ras dagen. Perfecte tool voor fiets liefhebbers.
Specificaties :
Kleur : zilver grijs
Materiaal : Aluminium legering
Item grootte : 48*28 cm
Verpakking lijst :
1 * fiets Wiel Truing Stand
Alleen de bovenstaande pakket inhoud, andere producten zijn niet inbegrepen.
Opmerking : licht schieten en verschillende displays kan de kleur van het item in de foto een beetje anders van de echte ding. De meting toegestaan fout is/-1-3 cm. Verzending :
Wanneer u een bestelling plaatst, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. We sturen de artikelen binnen 7 dagen zodra uw betaling is voltooid.
We doen geen garantie levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douaneafhandeling tijden in individuele landen, die van invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. Let op dat de kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaarskosten, rechten, en de belastingen bij invoer in uw land. Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.
Zullen We niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
De verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten. Returns :
Wij doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
Wij betalen u als u de items terug binnen 15 dagen na uw ontvangst van de zaken voor elke reden. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de terugkerende items zijn in hun oorspronkelijke voorwaarden.
Als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd, de koper zal verantwoordelijk zijn voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling.
De koper moet proberen om een claim in bij de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies. De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items. Garantie & Onderhoud :
We bieden de 1-maand gratis vervanging.
Kopers kunnen verzoeken voor een vervanging binnen 15 dagen na uw ontvangst van de product. de koper dient het product in de originele voorwaarden voor ons en moeten de verzendkosten voor terugkeer.
We bieden ook 12 monthfree onderhoud. De koper dient het product in de originele voorwaarden voor ons en moeten de verzendkosten voor terugkeer.
Als een onderdeel moet worden vervangen, de koper moet ook betalen voor de costsof de onderdelen te vervangen.
Voordat u de items, bevestig het retouradres en de logistieke methode met ons. Nadat je de items aan de logistieke bedrijf, stuur ons dan het tracking nummer.
Zodra wij de punten ontvangen, zullen wij herstellen of vervangen ze ASAP. Feedback :
Uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons.
Laat positieve feedback en 5 sterren als u tevreden bent met onze artikelen en diensten. Als u problemen met onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons voordat u vertrekt negatieve feedback. We zullen ons best doen om eventuele problemen en bieden u de beste klantenservice.

Belangrijkste kenmerken

Materiaal:
Legering
Merknaam:
UpperX

Soortgelijke producten in de categorie