8200216465 8200480339 Contact Kabel staart lente voor Renault Megane II 3 5 portes Megane MK II
Recent

8200216465 8200480339 Contact Kabel staart lente voor Renault Megane II 3 5 portes Megane MK II

€ 42.36

Verkrijgbaar op bestelling

PRODUCT SPECIFICATIES : 8200216465 8200480339 Contact Kabel staart lente voor Renault Megane II 3 5 portes Megane MK II Bruto Gewicht : 0.35 kg Verpakking : 1 stks/Plastic zak Deel No :  8200216465 8200480339 Toepassing :  Renault Megane II 3 5 portes Megane MK II Lees Alle Hieronder Zorgvuldig! Voordat Order Als je niet kan ervoor zorgen de onderdelen fit uw auto of niet, controleer het nummer door uw VIN (Voertuig Identificatie Nummer) met lokale dealer of met ons beore uw aankoop! Terugkeer en terugbetaling zijn NIET aanvaardbaar voor items die u niet controleren compatibiliteit! Wij verzenden alleen naar het adres opgegeven op aliexpress tijdens het afrekenen, als wij uw item om uw oude of ongeldig adres en keert terug als opgeëiste in zijn originele staat, de item kosten terugbetaling zal alleen worden afgegeven. Momenteel, we verzenden niet naar APO/P.O. Dozen Geef ons uw Volledige naam, Post adres, Postcode, telefoonnummer zodat u kunt ontvangen de items snel. Het zal niet onze plicht, en betaling zal niet worden terugbetaald als koper niet de juiste verzending informatie. Hoe kan ik compatibiliteit? -U kunt vinden officiële service center in uw lokale, bellen en vragen ze door uw auto chasis # en deel nummer.
-U kunt ook vinden officiële website voor Mitsubishi, Honda, Nissan, Toyota, Hyundai, GM service, inloggen er en vinden compatibiliteit.
Verzending Wanneer u een bestelling plaatst, kies een verzending methoden en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. We sturen de artikelen binnen 3 dagen nadat uw betaling is gedaan. Wij verzenden alleen naar het adres opgegeven op aliexpress tijdens het afrekenen, als wij uw item om uw oude of ongeldig adres en keert terug als opgeëiste in zijn originele staat, de item kosten terugbetaling zal alleen worden afgegeven. Ccurrently, we verzenden niet naar APO/P.O. Boxes Please bieden ons uw Volledige naam, Post adres, Postcode, telefoonnummer zodat u kunt ontvangen de items snel. Het zal niet onze plicht, en betaling zal niet worden terugbetaald als koper niet de juiste verzending informatie. We hebben levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douaneafhandeling tijden in individuele landen, die van invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. Let op dat de kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaarskosten, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. Zullen We niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen. De verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten. Terugkeer en Uitwisseling Beleid Wij bieden een maand gratis vervanging als er probleem is met de items kwaliteit, maar niet voor oneigenlijk gebruik. Kopers kunnen verzoeken voor een vervanging binnen 15 dagen na uw ontvangst van de product. De koper dient het product in de originele voorwaarden voor ons en moeten de verzendkosten voor terugkeer. We bieden ook 12 maanden gratis onderhoud. De koper dient het product in de originele voorwaarden voor ons en moeten de verzendkosten voor terugkeer. Als een onderdeel moet worden vervangen, de koper moet ook betalen voor de kosten van de onderdelen te vervangen. wij bieden onderhoud maar zal dragen geen hoofdelijke aansprakelijkheid. Defecte of Verkeerde Item Verzonden Als het item u is onbruikbaar maar heeft geen zichtbare schade, het is beschouwd defect. Als u een defect of verkeerd item, bewaar alle verpakkingsmateriaal en papierwerk, en onmiddellijk contact met ons met het artikelnummer, handel manager ID, en defect beschrijving binnen 7 dagen na de datum van pakket aangekomen, en wij zullen uw verzoek onmiddellijk. Vervanging item zal worden verwerkt en verzonden bij terugkeer en inspectie van de oorspronkelijke item. Geen Claims worden geaccepteerd na 7 dagen. Digitale foto's zijn vereist voor alle gevallen van defect.
Geretourneerde artikelen moeten in hun originele verpakking en ongebruikte staat, of ze zullen worden afgewezen en teruggestuurd naar u. Gerust contact met ons op met vragen.
Over Howellney Howellney zijn gericht op de professionele service van auto-onderdelen voor jaar. Doorgeven op professionele service team en technische kracht, het bedrijf heeft ontwikkeld in een internationale onderneming, integratie van R & D, Productie, Kwaliteitscontrole, Opslag, Import & Export. Het Bedrijf verkopen zijn eigen merk "Howellney" product. Onze belangrijkste product zijn inclusief Auto Sensoren, Magneetventiel, Actuator, Klok Lente, Overdracht Keten, bobine, blower weerstand, evenals Volkswagen Land rover, Jeep, Mercedes-Benz, BMW, Mitsubishi, Ford pick up Gehele auto-onderdelen etc. dus we hebben een duidelijk voordeel in de integratie van middelen. Feedback We afhankelijk van uw ondersteuning en tevredenheid naar succes, gelieve vriendelijk licht vijf sterren wanneer u de goederen ontvangen, als u hebben disatisfaction, gelieve vriendelijk contact met ons op via trademanger, whatsapp of e-mail, als u problemen met onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons voordat u vertrekt negatieve feedback. We zullen ons best doen om eventuele problemen en bieden u de beste klantenservice.

Belangrijkste kenmerken

Materiaal:
Mixture
Merknaam:
HOWELLNEY
Modelnummer:
8200216465 8200480339
Application:
Renault Megane II 3 5 portes Megane MK II
position:
100% new
Certificate:
TS16949
Waranty:
12 months

Soortgelijke producten in de categorie