4 stks/partij BALO IRIDIUM bougie EIX-CR8 VOOR CR8E CR8EGP CR9EK CR8EK CR8EIX CR8E IU24 XS4303 G63R U24ESRNZU TP430C B7RIU BUJIA
Recent

4 stks/partij BALO IRIDIUM bougie EIX-CR8 VOOR CR8E CR8EGP CR9EK CR8EK CR8EIX CR8E IU24 XS4303 G63R U24ESRNZU TP430C B7RIU BUJIA

€ 11.00
€ 16.92

Verkrijgbaar op bestelling

Sommige nuttig klein gereedschap, kan u genieten!! Je kon kopen samen. Liben Auto-onderdelen Industrial Co, LTD is een toonaangevende bougie onderzoek, ontwikkeling, en productie bedrijf gevestigd in China. Wij zijn een van de weinige professionele bougie fabrikanten die is leveren de wereld met geavanceerde en betrouwbare bougies voor meer dan 20 jaar. Op basis van uitvoering van nieuwe technologie, en jaar ervaring onderhoud klanten, liben is toegewijd aan innovatie in de bougie industrie aan de behoeften van onze klanten.
Liben is gevestigd in de Jiang Cheng Industriële Gebied van Jiangmen City, Guangdong China. Met een totale investering van 20 miljoen, en een oppervlakte van meer dan 20,000 vierkante meter, de fabriek heeft moderne workshops en een modern management systeem, met een sterke technische achtergrond. Wij zijn voortdurend werken productie te verhogen met behoud van een hoog niveau van kwaliteit.
Met een zeer geautomatiseerde productie faciliteit, we zijn niet zo afhankelijk van arbeid als wij talent. Ons bedrijf heeft een staf van meer dan 100 mensen, met aanzienlijke techniek, marketing, en technische talenten. Onze personeel enthousiasme, oprechtheid, en toewijding aan klanttevredenheid, is de solide basis van ons bedrijf.
Liben heeft opmerkelijke vooruitgang en prestaties. We hebben verdiend onze plaats als een sterke en vertrouwde merk, en opgedaan lof wereldwijd voor onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons succes is gedreven door onze mensen en hun inzet te bedienen verantwoorde, execute met excellentie, en capture nieuwe kansen, in onze voortdurende inspanning te verheffen Liben als een leider in de bougie industrie. VISION :
▶ Aan een Professionele Bougie Fabrikant met Potentiële en Duurzame Ontwikkeling, en Industrie Uitstekende Invloed in de Regio.
▶ Te Vervaardigen Wereldklasse Bougie als een Premier Leverancier in deze Industrie.
▶ Onze Klanten Vertrouwen Liben als Meer Dan Alleen een Bedrijfsnaam. Het is Faam als een Merk dat Consequent Levert Betrouwbare Producten.

MISSIE :
▶ #1 prioriteit is Kwaliteit, en Eerlijkheid is het Beste Beleid.
▶ Innoveren Betere Producten te Brengen Easeful Gebruik Ervaringen Klanten.
▶ Zodat Medewerkers te Delen Business Development Resultaten, Het Creëren Van Waarden en Groeien met de Klanten Samen.
Certificaat ISO/TS 16949 : 2009 Ontwerp en de fabricage van bougies voor de automotive en motorfiets industrieën SGS Gecontroleerd Leverancier Alibaba Gecontroleerd Leverancier Welkom om contact met ons opnemen, wanneer u vragen heeft, dank u zeer!!

Belangrijkste kenmerken

Merknaam:
INT
calorische waarde:
hoge
Type:
IRIDIUM
Land/regio van auto productie:
CHINA
partnummer fabrikant:
EIX-CR8
Referentie Codes:
EIX-CR8
andere onderdeelnummer:
EIX-CR8
elektrode materiaal:
iraurita
montageplaat:
platte
uitwisseling onderdeelnummer:
CR8EIX
diameter:
10 MM
reach:
19mm (3/4)
hex size:
5/8 (16mm)
gap:
031 (0.8mm)
heat range:
8
resistor:
yes
Material:
Iridium
Seat Type:
Gasket
Quantity:
4 pcs

Soortgelijke producten in de categorie