Tooarts Beeldjes & Miniaturen Ijsbeer en Vis Handgemaakte Animal Art Handgeblazen Glazen Art Wild Dier Beeldje Woondecoratie
Recent

Tooarts Beeldjes & Miniaturen Ijsbeer en Vis Handgemaakte Animal Art Handgeblazen Glazen Art Wild Dier Beeldje Woondecoratie

€ 10.00
€ 16.61

Verkrijgbaar op bestelling

Beschrijving :
 
Het is een interessante kleine glazen sculptuur. EENWitte ijsbeerLigt op de vis tank,Met zijn hoofd hoge,Ziet eruit alsRoaring uit om anderen te vertellen dat de vis behoort tot hem. De vis zwemt in het water vrij, de bubbels maken het meer echt.
 
De sculptuur is fijn gemaakt door de professionele ambachtsman. Elke craft ervaren meer dan 1000 hoge temperatuur bakken, modellering en kleuren proces. Het heeft beknopte en modieuze stijl, diverse en mooie kleuren, delicate en levensechte details en prachtige verschijning, vangsten uw ogen op het eerste gezicht.
 
De excellence van kwaliteit is onze onvermoeibare streven. Vanwege de puur handgemaakte processen, subtiele nuances zijn gemeenschappelijke en onvermijdelijk. En dat ook wat maakt elke sculptuur een uniek kunstwerk.
 
Of het wordt geplaatst in de studeerkamer, woonkamer, kantoor, of als cadeau voor iemand, het is een zeer geschikt ornament te toename plezier, verlicht leven en spelen in handen.
 
Kenmerken :
De sculptuur is 2 inches in lengte en hoogte.
Interessante kleine sculpturen, geschikt om het in hand en spelen met.
EENWitte ijsbeerLigt op de vis tank,Met zijn hoofd hoge,Ziet eruit alsRoaring uit om anderen te vertellen dat de vis behoort tot hem.
Levensechte uiterlijk weerspiegelt onze grote modellering vaardigheden en extreme eisen.
Handgemaakte craft heeft iets verschillen die maakt elk product uniek.
EEN kleine ornament voor interieur ruimte te verhogen meer plezier, verlicht leven en spelen in handen.
 
Specificaties :
Materiaal : Glas
Kleur : Zwart, rood
Product size : 5*3*5Cm/2*1.2* 2in
Pakket maat : 9*7*9Cm/3.5* 2.8* 3.5In
Product gewicht : 65G/2.3Oz
Pakket gewicht : 150G/5.3Oz
 
Pakket lijst :
1 * glas Sculptuur

-38.40/piece-49.70/piece-68.77/piece

Belangrijkste kenmerken

Merknaam:
Tooarts
Materiaal:
Glas
Stijl:
Modern
Thema:
Dier

Soortgelijke producten in de categorie