Luchtkoeler derde versnelling verstelbare mini desktop luchtkoeler high power airconditioning fan luchtbevochtiging purifier Wit EU
Recent

Luchtkoeler derde versnelling verstelbare mini desktop luchtkoeler high power airconditioning fan luchtbevochtiging purifier Wit EU

€ 23.00
€ 27.00

Verkrijgbaar op bestelling

Persoonlijke Tafel Ventilator Mini Desktop Luchtkoeler 3 Snelheden USB Airconditioner Apparaat Luchtbevochtiger voor Kantoor Kenmerken : 1. met koeling, bevochtiging en luchtzuivering 3 in 1 functie. Ijs kan worden toegevoegd aan het water tank een cool effect; muggenspray is toegevoegd bereiken muggenmelk effect; smaken en parfums zijn gebruikt om de lucht te zuiveren.
2. Power is groot en het effect is goed. In de machine, er zijn koelinstallaties apparaten en grote macht, dus moeten ze direct worden ingevoegd in de voeding, en kan niet worden aangedreven door USB en batterij.
3. het is mute wanneer gebruik, koeling en milieubescherming zonder Freon.
4. ingebouwde water tank 420 ml, hoge, midden en lage 3 snelheden spray, kan spuiten voor 4-6 uur, zal het automatisch worden omgezet naar ventilator modus wanneer zonder water.
5. werk principe : de onderkant van deze airconditioning ventilator heeft een water tank, kan voeg water of ijs water mengsel of andere aromatherapie vloeistof, de bodem van de tank heeft een kleine gat koppelen de bodem van de machine, water is gezogen in het water tank, geweekt in water, Wanneer de ventilator begint, water zal door de koeling machine. Dan de wind is gebracht om het effect van koeling, bevochtiging en koeling. De ventilator van de uitlaat kunt de richting.
Specificaties :
Product materiaal : ABS
Product grootte : 240*145*100mm/9.45*5.71*3.94"
Product gewicht : 770g
Voltage parameters : 24 v; 18 w
Voeding modus : adapter voeding
Water tank capaciteit : 420 ml
Spray bedrag : 70 ml/h
Product kleur : wit, blauw
Specificatie : EU Plug, US Plug
Duur : volgens de versnelling verschil, u kan spuiten voor 4-6 uur (korte spray, spray voor 3 minuten, stoppen voor een minuut).
Operation mode : eerste druk op de knop, druk op de koeling sleutel, pas de wind kracht volgens de wind snelheid sleutel, en druk op de knop om de machine uit.
Toepassing : kantoren, thuis woonkamers, keukens, slaapkamers, badkamers en familie bouw gebieden.
Vriendelijke herinnering :
Houd de kleine airconditioning horizontale na het toevoegen van water, niet schudden de romp aan zal, anders moet je veeg de tafel voor het splash.
Als er water in het proces van gebruik, eerste breken de voeding, schoon up het water in de tijd, en gebruik wanneer het water wordt gedroogd.
Opmerkingen :
1. vanwege de verschillende monitor en licht effect, de werkelijke kleur van het item iets afwijken van de kleur zien op de foto's. Dank u!
2. staat u 1-3 cm meten afwijking als gevolg van handmatige meting.
1 x Mini Desktop Luchtkoeler
1 x USB Lijn
1 x Handleiding
  -89.84/piece

Belangrijkste kenmerken

stekker type:
VS, EU
Merknaam:
alloet
Modelnummer:
USB Air Conditioner
Type:
Floor Standing Air Conditioners
Eigenschap:
Invariant Speed
Certificering:
CE
Graad:
Nee
Koelen/Verhitten:
Cooling Only
Capaciteit (btu):
USB Air Conditioner
COP:
70ml/H
Vermogen (W):
18W
Voedingsbron:
Elektrisch
Gebruik:
Kamer
Voltage (V):
24v
Conditie:
Nieuw
Air conditioning power:
Indoor Machine Noise:
Car refrigerator Type:
Refrigerating
time to market:
Jul-15
techniek:
constante snelheid
Circulerende lucht( m3/h):
620
Externe ruis( db(a):
49
is elektrische verwarming:
Nee

Soortgelijke producten in de categorie